dimecres, 12 de desembre del 2012

Dades 12 de desembre de 2012

El temps ja ha començat a canviar, i el dia s'ha presentat força tapat de núvols baixos que anaven avançant des de l'est i el sud, però que no han donat precipitacions. La massa d'aire fred i sec que teníem els darrers dies poc a poc es va enretirant cap a l'est degut a l'empenta d'una massa d'aire atlàntica, més humida i més temperada que portarà força núvols els propers dies i temperatures clarament més suaus, amb alguna precipitació feble en el moment de pas d'algun front fred poc actiu. De cara a la setmana vinent sembla que ens afectaria un anticicló, amb boires cada cop més importants a l'interior i temperatures suaus a la resta, i de moment segueix sense veure's cap possibilitat de canvis de temps significatius.

Les temperatures d'avui han estat relativament semblants a les d'ahir pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 5 i 9ºC i mínimes entre els 0 i -4ºC i una certa inversió tèrmica. El vent ha estat pràcticament encalmat tota la jornada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,8ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 6,7ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 6,9ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,8ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 8,5ºC
T. Mínima: -3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,6ºC
T. Mínima: -0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 5,9ºC
T. Mínima: -0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada