dijous, 27 de desembre del 2012

Dades 27 de desembre de 2012

El temps d'avui ha estat ben estable una jornada més, amb domini del sol, amb intervals de núvols prims i algunes boires matinals a punts interiors que s'han desfet abans de migdia en tots els casos. La previsió per la nit i demà indica la continuació d'aquest tipus de temps, estable i amb boires cada vegada més nombroses i espesses, ja que l'anticicló tendeix a reforçar-se damunt la península. Sembla que aquest tipus de temps seguirà fins a cap d'any, amb estabilitat, sol, boires i ambient més aviat fred, i possiblement ens passi un front fred al voltant del dia dos, amb alguns ruixadets i una clara baixada de temperatures posterior, per bé que sembla que posteriorment tornaria el temps estable.

Les temperatures d'avui han baixat de forma sensible respecte a les d'ahir, i les màximes s'han mogut entre els 5 i 11ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els -1 i 3ºC, amb vent fluix a moderat de mestral (nord-oest).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,3ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 5,1ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 7,3ºC
T. Mínima: 1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,5ºC
T. Mínima: 1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,4ºC
T. Mínima: 3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: 2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 9,5ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada