dilluns, 10 de desembre del 2012

Dades 10 de desembre de 2012

La jornada d'avui ha estat molt semblant a la d'ahir, i ha dominat el sol de forma general, per bé que a primera hora del matí hi havia algunes boires gebradores a l'interior que s'han desfet força ràpidament, i a la tarda han aparegut intervals de núvols prims que han anat augmentant al vespre. De cara a la nit i demà, així com dimecres, el temps serà molt fred, amb glaçades moderades de nit i temperatura que li costarà de pujar de dia, i amb algunes boires gebradores a l'interior. La segona part de la setmana es preveu més temperada degut a l'entrada de fronts des de l'Atlàntic i amb algunes pluges molt suaus i amb força núvols. No es veuen canvis de temps importants a la vista.

Les temperatures d'avui han continuat fredes, amb màximes entre els 3 i 10ºC i mínimes entre els -1 i -4ºC, i amb vent fluix del nord-oest, a estones del tot encalmat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,1ºC
T. Mínima: -2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,8ºC
T. Mínima: -3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: -4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 3,3ºC
T. Mínima: -1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,8ºC
T. Mínima: -3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 5,2ºC
T. Mínima: -1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 5,7ºC
T. Mínima: -2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira, gebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada