dilluns, 17 de desembre del 2012

Dades 17 de desembre de 2012

El temps d'avui ha estat bastant estable, amb algunes boires espesses a primera hora que s'han desfet ràpidament, i un migdia i tarda ben assolellats o amb alguns intervals de núvols prims. Continuem amb domini en general d'un anticicló però situat de manera que ens afecten cues de fronts que circulen més al nord i que ens porten intervals de núvols i quatre gotes. La previsió pels propers dies continua indicant el mateix tipus de temps, amb estabilitat, intervals de núvols prims i boires matinals, que de moment no sembla que hagin de ser persistents tot el dia. Les temperatures seguiran en la mateixa línia de suavitat diurna i poc fred de nit. I de moment no es veu cap canvi significatiu a mig o llarg termini, aquesta situació podria durar ben bé fins a finals d'any.

Pel que fa a les temperatures enregistrades avui, les màximes han baixat una mica respecte a les d'ahir i s'han mogut entre els 9 i 14ºC, i mínimes entre els 2 i 6ºC, amb vent feble a moderat del nord-oest. 

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,2ºC
T. Mínima: 2,1ºC
Precipitació: 0,2 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima: 3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,2ºC
T. Mínima: 3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,0ºC
T. Mínima: 6,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,5ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,3 mm
Fenomens observats: pluja, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada