dilluns, 3 de desembre del 2012

Dades 3 de desembre de 2012

La jornada d'avui ha estat força tranquil·la i amb domini del sol o amb intervals de núvols prims, poc importants però que han anat desfilant durant el dia sense més conseqüències. Per demà ens passa un front fred no massa actiu que viatja de nord a sud i que provocarà per una banda intervals de núvols, un augment de la força del vent, nevades al Pirineu i una baixada de temperatures posterior. Per la resta de la setmana sembla que el temps serà força tranquil, amb un anticicló prop nostre i temperatures suaus si no hi ha boira. És possible que la setmana vinent la situació canvii de valent, amb inestabilitat i entrades d'aire fred, fet que encara s'ha de confirmar.

Les temperatures avui han pujat de forma evident, amb màximes que s'han situat entre els 8 i 13ºC i mínimes entre els -2 i 4ºC, amb vent fluix a moderat de nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,7ºC
T. Mínima: 1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: -2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,7ºC
T. Mínima: 1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: 2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,9ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,4ºC
T. Mínima: 3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 4,1ºC
T. Mínima: -5,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: gebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada