diumenge, 16 de desembre del 2012

Dades 16 de desembre de 2012

El temps avui ha estat estable al matí i migdia, amb sol i alguna boira matinal que s'ha desfet ràpidament, i amb intervals de núvols alts i mitjos a migdia i a la tarda. De cara al vespre s'ha tapat més per l'entrada d'un front poc actiu, i fins i tot han caigut algunes pluges febles. La previsió per demà ens indica un allunyament del front amb intervals de núvols, vent de ponent i possibilitat de boires matinals. L'estabilitat està garantida pràcticament per tota la setmana vinent, amb la qual cosa el sol, alguns núvols i les boires interiors seran les protagonistes de la propera setmana, de moment sense canvis significatius a la vista.

Les temperatures han continuat en la línia de molta suavitat, i les màximes s'han mogut entre els 10 i 15ºC, mentre que les mínimes, que han baixat, han oscil·lat entre els 2 i 6ºC, amb vent fluix i algun cop moderat sobretot a la tarda de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima: 3,5ºC
Precipitació: 0,4 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,6ºC
T. Mínima: 1,8ºC
Precipitació: 0,3 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 11,8ºC
T. Mínima: 4,6ºC
Precipitació: 0,5 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,1ºC
T. Mínima: 5,3ºC
Precipitació: 0,3 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,1ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,3ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,4 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada