diumenge, 30 de desembre del 2012

Dades 30 de desembre de 2012

Avui hem tingut una jornada marcada pel sol i la tranquil·litat, un cop s'ha enretirat el petit front que ens ha afectat aquesta nit i que no ha portat cap conseqüència. Demà tindrem  un dia amb sol i boires matinals a l'interior, tot i que a la tarda augmenten els núvols degut a l'acostament d'un nou front que ens portarà alguns canvis de cara a dimarts, amb cel més tapat i pluges febles. Posteriorment, de cara a dimecres i un cop s'enretiri, entrarà una massa d'aire força freda que farà baixar de forma clara la temperatura. Més endavant sembla que ens afectarà un anticicló potent, amb boires persistents i gebradores i ambient notablement fred per uns quants dies.

Les temperatures d'avui han estat més fredes que les d'ahir, i les màximes s'han mogut entre els 6 i 11ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 2 i -2ºC, amb vent fluix de nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,3ºC
T. Mínima: 0,0ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,4ºC
T. Mínima: -2,1ºC
Precipitació: 0,2 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima: -2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,9ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,2ºC
T. Mínima: -1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,3ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 12,4ºC
T. Mínima: 2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada