dimecres, 26 de desembre del 2012

Dades 26 de novembre de 2012

Avui el temps ja ha estat més propi de l'hivern, i encara que ha dominat en sol de forma majoritària un cop s'ha acabat d'allunyar el front que ahir va tapar el cel i ens va portar quatre gotes al vespre-nit, les temperatures han estat més fredes, tot i així encara superiors a les habituals per l'època. Pels propers dies no es preveu massa canvis, i en bé fins a finals d'any predominaran els dies amb sol i boires matinals a l'interior, cada cop més freqüents i espesses tal i com vagin avançant els dies, ja que l'anticicló s'afiança damunt nostre. De moment segueix sense veure's cap possibilitat de canvi de temps.

Les temperatures d'avui han estat clarament més baixes que les d'ahir, i les màximes s'han mogut entre els 8 i 13ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 3 i 6ºC, amb vent fluix i algun cop moderat de nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,1ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima: 3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,7ºC
T. Mínima: 3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,5ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,8ºC
T. Mínima: 6,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,6ºC
T. Mínima: 5,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 17,0ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada