diumenge, 23 de desembre del 2012

Dades 23 de desembre de 2012

La situació meteorològica del dia ha estat dominada una jornada més per l'estabilitat absoluta, amb boires espesses i força extenses a primera hora i que s'han desfet del tot abans de migdia, quedant un migdia i tarda ben serens i amb bona visibilitat. La nit serà estable i demà també, amb domini del sol i algunes boires matinals a l'interior, i un dia amb temperatura molt suau, clarament més alta del que és habitual per l'època. De cara a demà a la nit s'acostarà un front atlàntic no massa actiu i que ens afectarà el dia de Nadal, amb força núvols, alguna precipitació feble i baixada clara de les temperatures. La resta de la setmana, i sembla que a mig i llarg plaç, la situació pinta anticiclònica, amb sol  temperatures suaus i proliferació de boires. Cap possibilitat de canvis a la vista.

Les temperatures d'avui han estat força suaus, amb màximes entre els 12 i 18ºC i mínimes entre els 0 i 6ºC, amb una marcada inversió tèrmica, i vent molt fluix de mestral al matí, i calma total a partir de migdia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,8ºC
T. Mínima: 1,4ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,9ºC
T. Mínima: 2,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 18,0ºC
T. Mínima: 0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,3ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,5ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 13,8ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima: 2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada