dimarts, 4 de desembre del 2012

Dades 4 de desembre de 2012

Avui hem tingut una jornada molt variable des del punt de vista meteorològic. El matí ha començat ben tapat amb el pas del front que ha deixat quatre gotes a primera hora del matí però s'ha allunyat a gran velocitat. A partir de mig matí s'han obert clarianes i ha quedat un migdia i tarda força assolellats, amb alguns núvols empesos pel vent i molt bona visibilitat. Per demà continuarà la mateixa situació, amb cel poc ennuvolat i vent moderat a fort de mestral, i nevades al vessant nord pirinenc. A partir de dijous ens arriba un anticicló que sembla que encalmarà l'ambient fins a finals de setmana, amb dies suaus, matinades fredes i algunes boires matinals. Sembla que de moment continua oberta la possibilitat de canvis de temps més importants avançada la setmana vinent, canvis que encara no es pot confirmar.

Les temperatures d'avui han estat més suaus que les d'ahir, i les màximes han donat valors entre els 8 a 12ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 0 i 5ºC, amb vent moderat i a estones una mica fort del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima: 1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,3ºC
T. Mínima: 0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 11,5ºC
T. Mínima: 2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,6ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 8,6ºC
T. Mínima: 0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada