divendres, 7 de desembre del 2012

Dades 7 de desembre de 2012

Avui hem tingut un dia força semblant al d'ahir, amb alguns núvols poc importants i domini del sol arreu, per bé que de cara al vespre han començat a augmentar els núvols des del nord degut a l'arribada d'una nova cua de front, que aquesta nit ens portarà alguns núvols i un increment de la força del vent, sense cap possibilitat de precipitacions tret de les nevades que cauran al nord dels Pirineus. Demà el dia serà estable, ventós i força fred, mentre que diumenge encalmarà el vent i continuarà el domini del sol. De cara a la setmana vinent continuaria el temps més o menys tranquil almenys fins mitjans de setmana, amb nits força fredes.

Les temperatures d'avui han pujat una mica pel que fa a les màximes i han baixat les mínimes, sobretot en indrets enclotats. Les màximes s'han mogut entre els  7 i 11ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 0 i -3ºC, amb vent molt fluix al matí augmentant a moderat a la tarda de nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,6ºC
T. Mínima: -1,6ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,9ºC
T. Mínima: -3,4ºC
Precipitació: 0,3 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: -2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,6ºC
T. Mínima: 0,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima: -3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,4ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,2ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: --

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada