dissabte, 29 de desembre del 2012

Dades 29 de desembre de 2012

El temps d'avui ha estat molt semblant al dels darrers dies, amb domini del sol tot el dia a l'est, i boires matinals a l'oest que en la majoria de casos s'han desfet abans de migdia. De cara a la tarda han començat a treure el nas alguns núvols prims que són l'avançada del front fred que ens afectarà aquesta nit i demà al matí, amb intervals de núvols i entrada del vent de mestral, que podria bufar amb unes certes ganes. De cara a demà a la tarda s'asserenarà i seguirà bufant el vent, amb temperatures més fredes. Sembla que l'anticicló ens efactarà de cara a dilluns, amb un nou front dimarts que podria portar algunes gotes i una posterior baixada de temperatures més important. Sembla que un anticicló fred ens podria afectar els primes dies de l'any vinent, amb força fred i possibilitat de boires gebradores un cop encalmi el vent.

Les temperatures d'avui han estat més altes que ahir i han donat valors  entre ela 12 i 16ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els -2 i 5ºC, i amb una forta inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima: 2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: 2,3ºC
Precipitació: 0,2 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 14,3ºC
T. Mínima: 0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,0ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,6ºC
T. Mínima: -1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,8ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 9,3ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada