dilluns, 31 de desembre del 2012

Dades 31 de desembre de 2012

La jornada d'avui ha continuat en la mateixa tònica de dies enrere, per tant amb temps estable, la qual cosa s'ha traduit en una proliferació de boires a l'interior al matí, i més sol a migdia i a la tarda. De cara a la tarda han anat apareixent intervals de núvols prims des de ponent degut a l'aproximació d'un front atlàntic que ens afectarà de cara a demà amb molts núvols i possibilitat d'algunes gotes, molt poca cosa tot plegat. De cara a dimecres torna l'anticicló i ho farà amb temperatures més fredes i nova extensió de les boires per les planes de l'interior. De moment segueix sense veure's canvis de temps significatius a la vista.

Les temperatures d'avui han estat una mica més fredes que no pas les d'ahir, i les màximes s'han mogut entre els 5 i 12ºC en funció de la presència o no de boira, mentre que les mínimes han anat dels 0 als -4ºC i de nou amb inversió tèrmica notable. El vent ha bufat fluix de garbí (sud-oest).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,0ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,5ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 7,5ºC
T. Mínima: -3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,2ºC
T. Mínima: 0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima: -3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,3ºC
T. Mínima: -1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,0ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada