dissabte, 15 de desembre del 2012

Dades 15 de desembre de 2012

Avui hem tingut un dia amb temps en estable, ja sense pluges degut a que el front s'ha retirat molt ràpidament a la matinada. A primera hora del matí les boires eren freqüents i espesses a molts punts interiors, però a partir de mig matí s'han desfet i han desaparegut de la majoria de zones, tant sols quedant alguna boira residual en punts del Solsonès i domini del sol amb núvols prims a la resta. La previsió per demà indica alguns intervals de núvols i de nou boires matinals que es desfaran abans de migdia. De cara a la propera setmana tindrem temps molt estable fins dijous, amb sol i boires cada cop més importants a les planes de l'interior, mentre que divendres ens creuarà un front amb pluges febles. De moment segueixen sense veure's canvis de temps importants a mig i llarg termini.

Les temperatures d'avui han pujat lleugerament respecte a les d'ahir, i les màximes s'han mogut entre els 10 i 16ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 6 i 8ºC, amb vent fluix del nord-oest tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,6ºC
T. Mínima: 6,7ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,0ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 1,4 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 0,4 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,5ºC
T. Mínima: 7,0ºC
Precipitació: 0,2 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,6ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,7ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 0,2 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima: 2,5ºC
Precipitació: 1,9 mm
Fenomens observats: boirina, pluja, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada