dijous, 13 de desembre del 2012

Dades 13 de desembre de 2012

Avui hem tornat a tenir un dia força ennuvolat i humit, amb temperatura suau i sense precipitacions a la nostra zona, malgrat que sí que ha plogut a la nit lleugerament a la zona litoral.  Per aquesta nit seguirà el mateix tipus de temps, i demà podria ploure lleugerament  pel pas d'un front fred no massa actiu, i de nou un dia força tapat i humit amb temperatura suau. Dissabte i diumenge predominarà el vent de ponent, amb intervals de núvols alts i mitjos i temperatures suaus, i de cara a la setmana vinent ens podria afectar un anticicló, amb sol i boires matinals a l'interior, i sempre amb temperatures més aviat suaus almenys fins a mitjans de setmana.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 8 i 13ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els -2 i 3ºC, de nou amb una certa inversió tèrmica. Vent que ha bufat molt fluix del sud, amb força estones de calma.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,9ºC
T. Mínima: -0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima: -1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: 2,5ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,7ºC
T. Mínima: 0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,1ºC
T. Mínima: 1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,1ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada