dimarts, 11 de desembre del 2012

Dades 11 de desembre de 2012

Avui hem tingut de nou un temps ben tranquil, amb domini del sol tot i que hi ha hagut intervals de núvols baixos al matí que s'han desfet molt ràpidament, i de núvols alts i mitjos durant la tarda, sense més conseqüències. Aquesta nit es podria formar boira, ja que la humitat serà major, i de cara a demà hi haurà més núvols, i no es descarta alguna pluja molt feble a l'est del país. Pels propers dies el més important és que començarà a afectar-nos una massa d'aire atlàntica, amb pas de fronts febles, algunes pluges i temperatures més altes que les actuals, almenys fins el cap de setmana, tot i que amb els mapes d'avui sembla que n'hi ha per força dies d'aquesta situació.

Les temperatures d'avui han continuat baixes, amb valors compresos entre els 3 i 11ºC, i amb mínimes que s'han mogut entre els 0 i -4ºC, i gelades generals a l'interior. Una jornada més, el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,6ºC
T. Mínima: -2,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 6,7ºC
T. Mínima: -1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 6,9ºC
T. Mínima: -3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 3,4ºC
T. Mínima: -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima: -4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 5,8ºC
T. Mínima: -2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 5,2ºC
T. Mínima: -2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada