dimarts, 25 de desembre del 2012

Dades 25 de desembre de 2012

La jornada d'avui ha estat semblant a la d'ahir pel que fa a les condicions generals d'estabilitat i domini de la massa d'aire càlida, però amb més núvols degut a l'acostament del front fred que viatja des de l'oest. Es tracta d'una pertorbació molt poc activa i que amb feines ens portarà precipitacions, però si que portarà una normalització de temperatures pels propers dies. L'estabilitat, però, queda garantida fins entrat l'any vinent, amb un anticicló situat a l'Atlàntic que afectarà tota la península amb temps tranquil i cada cop més boires, amb temps fred i característiques més pròpies de l'època. De moment continua sense veure's cap canvi de temps important a mig o llarg termini.

Les temperatures d'avui han estat una mica més baixes que les d'ahir, tot i així molt superiors a les habituals per l'època, i amb valors compresos entre els 16-18ºC pel que fa a les màximes, i de 2 a 8ºC pel que fa a les mínimes, amb marcada inversió tèrmica. Vent fluix amb algun cop moderat a la tarda de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,4ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 16,2ºC
T. Mínima: 7,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

Sense dades

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 16,4ºC
T. Mínima: 8,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,8ºC
T. Mínima: 1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,2ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 19,1ºC
T. Mínima: 7,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada