diumenge, 13 de novembre del 2016

Fotografies de la setmana (7 al 13 de novembre de 2016)

Dilluns 7 de novembre:  detall de flors del bruc d'hivern (Erica multiflora), espècie que apareix a zones baixes i amb orientació solella:

Dimarts 8 de novembre:  jornada dominada per l'estabilitat, amb boires a primera hora i sol amb bona visibilitat un cop es van desfer. Imatge de Sant Pere Sallavinera des de la Llavinera a migdia:

Dimecres 9 de novembre:  aquell dia al Pirineu dominava el vent del nord,amb núvols a la cara nord que de tant en tant saltaven a la cara sud donant petits ruixats de neu. Imatge a Vilaller a mig matí:

Dijous 10 de novembre:  el dia va ser emboirat a primera hora però ràpidament el vent va trencar la boira quedant un dia serè i amb molt bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Divendres 11 de novembre:  dia tranquil amb alguns núvols a la tarda prims que precedien a l'arribada d'un petit front atlàntic. Imatge a la tarda a Calaf:

Dissabte 12 de novembre:  jornada dominada pels núvols alts i mitjos amb algunes clarianes. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 13 de novembre: el dia ha començat tapat però ràpidament s'ha anar aclarint, ja que el front que ens afectava s'ha allunyat cap al mar:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada