dilluns, 7 de novembre del 2016

Dades 7 de novembre de 2016

La setmana ha començat amb núvols baixos i boires altes a molts punts de l'altiplà,i que han persistit fins mig matí, començant a aclarir i quedant ja un cel més clar al migdia i sobretot a la tarda, quan tant sols es veien nuvolades cap al Pirineu. La situació continua dominada per un anticicló situat a l'Atlàntic que ens envia una massa d'aire fred juntament amb una depressió a l'est,i aquesta entrada d'aire fred arriba al seu màxim la propera nit. La nit serà majoritàriament serena amb alguns bancs de núvols baixos, i amb temperatures mínimes que tocaran fons, en alguns casos baixaran dels 0ºC. Demà dominarà el sol amb vent de mestral que agafarà empenta, i amb màximes semblants o una mica més altes. A partir de dimecres la temperatura pujarà lleugerament i el vent de mestral bufarà amb ganes.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 6 i 11ºC,amb mínimes entre els 1 i 4ºC en general, amb vent entre fluix i moderat de mestral, baixa humitat i molt bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   8,3ºC
T. Mínima:    1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    7,3ºC
T. Mínima:     1,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   9,8ºC
T. Mínima:    2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   6,0ºC
T. Mínima:    0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      10,7ºC
T. Mínima:        4,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       8,2ºC
T. Mínima:        2,1ºC
Precipitació:     0,0  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       9,2ºC
T. Mínima:        1,2ºC
Precipitació:     0.0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     6,7C
T. Mínima:      2,0ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada