dijous, 10 de novembre del 2016

Dades 10 de novembre de 2016

La jornada d'avui ha començat amb cels tapats de boires altes a l'iinterior que s'han desfet com a molt tard a mig matí, i amb cel serè al migdia i tarda, tot i que a la tarda han aparegut algunes bandes de núvols prims molt poc importants. La situació segueix força semblant, amb un flux de vents del nord-oest que provoca núvols i nevades febles al nord del Pirineu i cels clars amb vent a la resta. La propera nit tornarem a tenir alguns bancs de núvols baixos cap al nord de l'altiplà sobretot i que persistiran fins demà a mig matí, mentre que a la resta la nit serà clara, amb vent de mestral moderat i mínimes semblants a les dels darrers dies. Demà tindrem un dia molt semblant a avui, mentre que entre dissabte i diumenge ens arriba un front des del nord que podria acabar deixant alguns ruixats i una petita baixada de temperatures.

Les màximes d'avui han anat entre els 11 i 15ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 0 i 4ºC, amb bona visibilitat, baixa humitat i vent moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  12,4ºC
T. Mínima:    3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   11,2ºC
T. Mínima:     1,1ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   12,3ºC
T. Mínima:     2,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:  11,2ºC
T. Mínima:    4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      15,4ºC
T. Mínima:        3,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      13,7ºC
T. Mínima:        4,5ºC
Precipitació:     0,0  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      14,4ºC
T. Mínima:        0,2ºC
Precipitació:     0.0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    11,8ºC
T. Mínima:      3,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada