divendres, 25 de novembre del 2016

Dades 25 de novembre de 2016

La jornada ha començat amb boires extenses i espesses a molts punts de l'altiplà i de ponent,i que han durat si fa no fa fins a mig matí. A partir de llavors ha dominat el cel serè amb alguns núvols poc importants,i de cara a la tarda han aparegut bandes de núvols prims des de ponent i el sud. Durant la propera nit i matinada el cel es taparà i començarà a ploure de manera feble per,l'extrem sud. Al llarg del matí la pluja s'estendrà per més zones, preferentment del sud i est i amb poca intensitat en general, i menys com més cap al nord. Demà el vent gira a llevant i la temperatura continuarà freda. Diumenge tindrem un dia insegur amb núvols, clarianes, algun feble ruixat i temperatura una mica més alta, i sembla que la setmana que ve el temps vindria caracteritzat per l'estabilitat, domini del sol, boires matinals i temperatures fredes de nit però suaus de dia.

Les màximes d'avui han anat entre els 7 i 11ºC, mentre que les mínimes shan mogut entre els 0 i 2ºC, amb humitat elevada, visibilitat més aviat dolenta i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   9,8ºC
T. Mínima:    2,1ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   10,1ºC
T. Mínima:     0,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   10,9ºC
T. Mínima:     2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   7,5ºC
T. Mínima:    1,4ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      10,4ºC
T. Mínima:        0,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       8,2ºC
T. Mínima:        0,8ºC
Precipitació:     0,0  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       8,2ºC
T. Mínima:        0,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     8,6ºC
T. Mínima:      1,9ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada