diumenge, 13 de novembre del 2016

Dades 13 de novembre de 2016

El dia ha començat amb cels tapats degut al front que ens ha creuat durant la nit i que tant sols ha deixat quatre gotes en el millor dels casos. A mig matí ja s'havia aclarit i a migdia el cel estava serè. A partir de la tarda ha tornat a augmentar la nuvolositat degut a l'acostament d'un embossament d'aire fred en alçada que s'apropa pel nord. La propera nit es tornarà a tapar i cauran ruixats febles a la zona més propera al mar, ja que el nucli de la pertorbació circularà més a l'est. Demà el dia serà semblant al d'avui en el sentit de que a primera hora tindrem força núvols i algunes boires, però al llarg del matí i sobretot a migdia el cel s'anirà aclarint, quedant una tarda més serena. Demà el vent bufarà de mestral fluix amb cops moderats i la temperatura serà una mica més baixa. Dimarts el temps ja serà estable, amb matinada freda i més sol de dia amb boires matinals, i sembla que aquest tipus de temps es podria mantenir fins divendres o dissabte.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 14 i 19ºC, i les mínimes entre els 2 i 6ºC, amb humitat moderada, vent fluix de mestrali visibilitat regulare, amb boirines.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  15,4ºC
T. Mínima:    4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   14,5ºC
T. Mínima:     5,2ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   17,2ºC
T. Mínima:     4,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:  12,3ºC
T. Mínima:    6,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      18,7ºC
T. Mínima:        3,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      14,1ºC
T. Mínima:        4,9ºC
Precipitació:     0,0  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      15,5ºC
T. Mínima:         2,4ºC
Precipitació:     0.0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    13,8ºC
T. Mínima:      5,9ºC
Precipitació:  inapreciable
Fenomens observats: pluja feble de matinada, rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada