dimecres, 2 de novembre del 2016

Dades 2 de novembre de 2016

El dia ha estat ben estable, amb boires molt extenses i que avui han estat persistents a l'interior, i a la resta hi ha hagut sol amb alguns núvols prims poc importants. Ara per ara no hi ha canvis i la propera nit es tornaran a formar moltes boires i núvols baixos a l'interior i altres zones enclotades, amb mínimes una mica més fredes. De cara a demà hi haurà boires sobretot fins a migdia, malgrat qiue algunes podrien durar tot el dia, i sol a la resta, amb temperatures suaus en llocs on domini el sol. Divendres ja començaria a canviar el temps amb més núvols sobretot a la tarda i amb alguna primera pluja, i dissabte ens creuarà un front fred que portarà pluges i ruixats arreu, en general poc importants tret del Pirineu, i amb temperatura que començaria a baixar. En dies posteriors, de cara a diumenge i principis de la propera setmana, ens afectarà una entrada d'aire fred amb temperatures de ple hivern i encara no està clar si amb temps insegur.

Les màximes d'avui han estat semblants a ahir als llocs amb sol i en canvi han baixat en picat als llocs amb boira, amb valors en general entre els 10 i 20ºC les màximes i entre 5 i 9ºC les mínimes. La humitat ha estat elevada, la visibilitat dolenta i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  11,4ºC
T. Mínima:    8,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   16,9ºC
T. Mínima:     5,0ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  20,2ºC
T. Mínima:    4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   10,2ºC
T. Mínima:     8,4ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      17,9ºC
T. Mínima:        6,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      10,5ºC
T. Mínima:        9,2ºC
Precipitació:     0,0  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      11,7ºC
T. Mínima:        6,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    10,8ºC
T. Mínima:      8,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada