divendres, 18 de novembre del 2016

Dades 18 de novembre de 2016

El dia ha començat amb cel serè arreu i tant sols alguna boira molt local. Ràpidament a partir de mig matíhan anat apareixent bandes de núvols alts i mitjos de nord-oest cap a sud-est, i durant la tarda el cel s'ha acabat de tapar completament. Ens està creuant un front atlàntic molt poc actiu i que pràcticament no porta precipitació. La propera nit el cel continuarà tapat i les mínimes seran força suaus, i de cara a demà tindrem núvols i clarianes, el vent girarà a mestral que bufarà fluix amb algun cop moderat, i la temperatura baixarà de forma moderada. Demà a la nit ens tornarà a creuar un altre front poc actiu, i diumenge tindrem núvols prims que s'aniran espessint de cara a la tarda i vespre. La nit de diumenge a dilluns ens creua un front més actiu que deixarà pluges més generals, i que podrien ser moderades a l'interior. Dilluns a la tarda i potser dimarts al matí tinguem una petita treva, i dimarts a la tarda i dimecres les pluges es podrien intensificar notablement, amb temperatures més baixes.

Les màximes d'avui han anat entre els12 i 19ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 0 i 9ºC,amb una forta inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  16,2ºC
T. Mínima:    4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   11,9ºC
T. Mínima:     5.0ºC
Precipitació:  0, mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   15,1ºC
T. Mínima:     2,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:  15,2ºC
T. Mínima:    8,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      19,2ºC
T. Mínima:        1,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      15,7ºC
T. Mínima:        5,5ºC
Precipitació:     0,0  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      16,2ºC
T. Mínima:        0,3ºC
Precipitació:     0.0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    15,4ºC
T. Mínima:      8,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada