diumenge, 27 de novembre del 2016

Dades 27 de novembre de 2016

La jornada ha començat amb ruixats irregulars i algunes tempestes que de nou han tornat a ser puntualment fortes. Al llarg del matí les pluges s'han estès per les comarques del sud on han estat localment abundants mentre que al centre i nord dominava el sol. La depressió continua activa i les properes hores encara podria ploure, tot i que cada cop les precipitacions s'aniren fent més reduides i acabaran per desaparèixer al llarg de la nit. Demà tindrem un dia variable però ja sense precipitacions i amb temperatura una mica més baixa, amb boires a primera hora en valls de l'interior. Dimarts podria tornar a augmentar una mica la nuvolositat i a ploure lleugerament, i a partir de dimecres i per uns quants dies s'espera temps estable, amb sol i boires cada cop més extenses a l'interior. Les temperatures no sembla que hagin de ser massa fredes.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 9 i 15ºC, i les mínimes entre els 5 i 8ºC,amb humitat elevada, bona visibilitat i vent fluix de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  12,0ºC
T. Mínima:    5,2ºC
Precipitació: 0,7 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   13,4ºC
T. Mínima:     6,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   13,2ºC
T. Mínima:     5,0ºC
Precipitació: 0,1 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   9,5ºC
T. Mínima:    6,4ºC
Precipitació:  4,4 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      14,5ºC
T. Mínima:        8,0ºC
Precipitació:    14,4 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      11,7ºC
T. Mínima:        8,1ºC
Precipitació:     1,4  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      14,1ºC
T. Mínima:        6,5ºC
Precipitació:    1,6 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    11,2ºC
T. Mínima:      6,8ºC
Precipitació:  4,5 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada