dijous, 17 de novembre del 2016

Dades 17 de novembre de 2016

El dia ha estat molt tranquil, amb domini del sol arreu i pràcticament sense veure's ni un sol núvol enlloc. La situació continua dominada per un anticicló atlàntic potent, però de cara a aquesta nit es comença a retirar lentament permetent l'entrada d'un primer front atlàntic. Durant la nit el cel s'anirà tapant de nord a sud i demà ja tindrem un dia més variable, amb intervals de núvols però sense precipitacions. Les temperatures de la propera nit seran més suaus, però en canvi les de demà durant el dia baixaran lleugerament. Dissabte ens arriba un altre front, també poc actiu i que ens portarà una baixada més clara de temperatures, però no s'espera que plogui. Diumenge tindrem un matí tranquil, però de cara a la tarda ja augmentaran els núvols per l'arribada d'un front més actiu que ens portarà pluges la nit de diumenge a dilluns, que podrien ser generals i moderades. De cara a la setmana vinent sembla que el temps seria inestable, fresc i amb diferents situacions de pluja.

Les màximes d'avui han pujat i s'han situat entre els14 i 19ºC, mentre que les mínimes han anat entre els -1 i 5ºC, i amb marcada inversió tèrmica a primera hora. La humitat ha estat moderada, la visibilitat regular amb una certa boirina, i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  15,5ºC
T. Mínima:    2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   15,9ºC
T. Mínima:     2,9ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   17,7ºC
T. Mínima:     1,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:  14,8ºC
T. Mínima:    5,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      19,2ºC
T. Mínima:        0,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      15,1ºC
T. Mínima:        2,5ºC
Precipitació:     0,0  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      16,4ºC
T. Mínima:       -1,3ºC
Precipitació:     0.0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    15,0ºC
T. Mínima:      3,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada