dijous, 24 de novembre del 2016

Dades 24 de novembre de 2016

El dijous ha començat amb boires a les planes interiors i amb cel mig ennuvolat a la resta, i al llarg del dia hi ha hagut intervals de núvols alts i mitjos arreu un cop s'han desfet els núvols baixos de primera hora. La depressió que ens ha afectat els darrers dies ja s'ha allunyat i el temps és molt més estable, amb una massa d'aire més freda que la de dies enrere. La propera nit tindrem algunes glaçades a punts de l'interior i, per suposat, al Pirineu, i es tornaran a formar bancs de boira a l'altiplà. Demà tornarem a tenir núvols i clarianes, amb fred a primera hora. De cara a dissabte la pertorbacio dels darrers dies es tornarà a aproximar i tindrem molts núvols però segurament molt poca pluja i amb vent que gira a llevant, i de cara a diumenge s'obririen clarianes.

Les temperatures han baixat de manera molt notable, amb màximes entre els 6 i 13ºC i mínimes entre els 0 i 3ºC,amb humitat elevada, bona visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   9,0ºC
T. Mínima:    0,1ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    9,0ºC
T. Mínima:     2,9ºC
Precipitació:  1,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   10,8ºC
T. Mínima:     0,9ºC
Precipitació: 0,1 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   6,3ºC
T. Mínima:    1,5ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      13,1ºC
T. Mínima:        2,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       8,5ºC
T. Mínima:        1,3ºC
Precipitació:     0,1  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       8,2ºC
T. Mínima:        3,7ºC
Precipitació:    1,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     8,2ºC
T. Mínima:      1,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada