diumenge, 20 de novembre del 2016

Fotografies de la setmana (14 al 20 de novembre de 2016)

Dilluns 14 de novembre:  detall de fulles i fruits de l'arboç (Arbutus unedo), espècie que apareix a zones baixes i amb orientació solella:


Dimarts 15 de novembre:  dia de temps fred però estable, amb domini del sol i bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dimecres 16 de novembre:  continuació del temps estable, amb sol i pràcticament sense cap núvol. Imatge a primera hora de la tarda:


Dijous 17 de novembre:  tot segueix igual, amb temps molt estable, sol i bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:


Divendres 18 de novembre:  tot i que a primera hora del dia predominava el cel serè, ràpidament van anar augmentant els núvols prims de nord a sud per l'arribada d'un front feble. Imatge a Calaf a primera hora de la tarda:


Dissabte 19 de novembre:  a primera hora del dia hi havia boira espessa, però un cop aquesta es va desfer, va quedar un dia amb sol entelat de núvols prims, sobretot a la tarda. Imatge a Castellfollit de Riubregós a primera hora de la tarda:


Diumenge 20 de novembre:  el dia ha començat amb núvols prims força abundants i una mica de ressol:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada