dissabte, 19 de novembre del 2016

Dades 19 de novembre de 2016

El dia ha començat amb boires extenses a molts punts de l'interior i que han persistit fins a mig matí, moment en que s'han anat desfent quedant un cel amb sol tot i algunes bandes de núvols prims. De cara a la tarda els núvols prims s'han fet més espessos i han començat a entrar núvols baixos des de llevant. La situació ve dominada per l'arribada d'un nou front que la propera nit taparà el cel però no s'espera que deixi pluja fora del Pirineu. Durant la propera nit les mínimes no baixaran massa degut a la nuvolositat que serà abundant. Ja de cara a demà el cel restarà tapat i al mtí i sobretot migdia començarà a ploure feblement per ponent,i al llarg de la tarda i vespre aquestes precipitacions s'aniran estenent cap a l'est, i fent-se generals a la nit. Dilluns plourà a tot arreu amb quantitats de febles a moderades i amb neu a cotes altes del Pirineu. Durant la propera setmana ens afectarà de ple un embossament d'aire fred en alçada, amb precipitacions en forma de pluja, neu al Pirineu i temperatures cada cop més baixes.

Les màximes d'avui han anat entre els 8 i 16ºC, i les mínimes entre els 1 i 5ºC, amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  11,8ºC
T. Mínima:    5,7ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    7,7ºC
T. Mínima:     3,6ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   12,2ºC
T. Mínima:     4,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:  11,5ºC
T. Mínima:    5,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      15,7ºC
T. Mínima:        4,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      12,3ºC
T. Mínima:        5,3ºC
Precipitació:     0,0  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      12,8ºC
T. Mínima:        1,2ºC
Precipitació:     0.0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    11,6ºC
T. Mínima:      4,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada