dimecres, 16 de novembre del 2016

Dades 16 de novembre de 2016

El dia ha estat molt tranquil, amb cel serè arreu durant tot el dia i tant sols amb alguna boira matinal molt local. Seguim sota el domini d'un anticicló fort i aquest ens estabilitza el temps de forma plena,i així seguirem fins demà. Durant la propera nit es podria formar alguna boira, i a la resta del país el cel continuarà serè. Les mínimes seran baixes sobretot a zones enclotades mentre que seran més altes a zones elevades, i les màximes de demà seran semblants o bé una mica més altes. Divendres el dia començarà tranquil però al llarg del dia aniran apareixent intervals de núvols, i és que divendres a la nit ens creuarà un front que ve del nord, molt poc actiu i que no sembla que ens hagi de portar precipitacions. Dissabte tindrem un dia variable amb vent del nord i temperatures que baixaran una mica, i diumenge podríem tenir més sol al matí i més núvols a la tarda, preludi de pertorbacions més actives per la setmana vinent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

Sense dades

Lladurs (Solsonès) 

Sense dades

Solsona (Solsonès) 

Sense dades

La Panadella (Anoia) 

Sense dades

Òdena (Anoia) 

Sense dades

Cervera (Segarra) 

Sense dades

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      13,8ºC
T. Mínima:       -2,1ºC
Precipitació:     0.0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    12,0ºC
T. Mínima:      3,8ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada