diumenge, 6 de novembre del 2016

Dades 6 de novembre de 2016

El dia ha començat amb cels tapats de núvols baixos i boires, però a partir de mig matí s'han començat a obrir clarianes, i a la tarda el cel ja ha quedat pràcticament serè. La pertorbació d'ahir ja s'ha allunyat cap a l'est i ara estem sota la influència d'una massa d'aire freda però més seca, que tant sols provoca núvols i precipitacions al nord del Pirineu. De moment la propera nit seguirà marcada pel vent de mestral amb ambient fred, típicament hivernal i amb temperatures mínimes que s'aproparan als 0ºC, mentre que demà dominarà el sol amb alguns bancs de núvols baixos a primera hora cap al nord de l'altiplà, i amb molt bona visibilitat, demà les màximes seran més baixes que les d'avui. Dimarts seguirà l'ambient fred i el sol, mentre que a partir de dimecres i durant pràcticament tot el que queda de setmana ens afectarà un anticiclò atlàntic, amb temps estable, dies més suaus i nits encara fredes.

Les temperatures han baixat en picat, amb màximes entre els 9 i 13ºC i mínimes entre els 3 i 8ºC, La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  10,8ºC
T. Mínima:    4,6ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    9,8ºC
T. Mínima:     4,9ºC
Precipitació:  1,4 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  11,9ºC
T. Mínima:    4,9ºC
Precipitació: 0,1 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   8,7ºC
T. Mínima:    3,6ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      13,4ºC
T. Mínima:        8,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      11,1ºC
T. Mínima:        5,4ºC
Precipitació:     0,1  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      12,5ºC
T. Mínima:        6,4ºC
Precipitació:     0.0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     9,7C
T. Mínima:      4,9ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada