dimecres, 30 de novembre del 2016

Dades 30 de novembre de 2016

El dia ha estat molt tranquil, amb alguns intervals de núvols baixos a l'est i cel més serè a ponent i al Pirineu sobretot occidental, i a la tarda els núvols s'han acabat desfent pràcticament arreu i el cel ha quedat net de núvols. La depressió dels darrers dies s'ha anat allunyant i es comença a imposar una falca anticiclònica que ens afectarà fins divendres o dissabte, amb temps ben estable. La propera nit serà freda, més que l'anterior sobretot en zones enclotades, i es formaran més boires a ponent i a l'altiplà que demà podrien persistir fins a migdia, amb temperatures suaus de dia als llocs amb sol. Aquesta tònica continuarà uns dies més fins el cap de setmana, en que el vent girarà a llevant per l'arribada d'una depressió al sud de la península, hi haurà més núvols i podria arribar a ploure lleugerament al litoral.

Les màximes d'avui han anat entre els 10 i 14ºC, i les mínimes entre els 1 i 4ºC,amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  10,4ºC
T. Mínima:    2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   11,1ºC
T. Mínima:     2,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  11,2ºC
T. Mínima:     2,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   9,8ºC
T. Mínima:    3,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      13,8ºC
T. Mínima:        1,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      12,3ºC
T. Mínima:        4,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      12,9ºC
T. Mínima:        0,9ºC
Precipitació:     0,0  mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    10,2ºC
T. Mínima:      4,0ºC
Precipitació:  0.0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada