diumenge, 27 de novembre del 2016

Fotografies de la setmana (21 al 27 de novembre de 2016)

Dilluns 21 de novembre:  l'entrada d'una pertorbació atlàntica amb vents del sud va provocar un dia plujós, amb quantitats de precipitació moderadament importants arreu tret del Pirineu on van ser molt notables:

Dimarts 22 de novembre:  dia de temps ennuvolat, amb boires i molt mala visibilitat i amb ruixats intermitents que van anar caient al llarg del dia. Imatge a mig matí a Sant Pere Sallavinera:

Dimecres 23 de novembre:  la inestabilitat va augmentar a partir de migdia i durant la tarda es van produir tempestes a tot el país, puntualment fortes i amb calamarsa. Imatge del moment en que descarregava una tempesta a Calaf:

Dijous 24 de novembre:  després de les pluges dels darrers dies, la depressió es va allunyar ràpidament quedant un cel serè amb boires matinals. Imatge des de Calaf mirant a Aleny a migdia:

Divendres 25 de novembre:  després de les boires matinals molt extenses a l'interior, va quedar un dia serè amb alguns núvols cap al tard. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Dissabte 26 de novembre:  la inestabilitat va tornar a augmentar amb cels tapats i ruixats a la tarda i vespre que localment van ser forts i amb calamarsa en alguns punts. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Diumenge 27 de novembre:  el dia s'ha caracteritzat pel temps molt insegur, amb pluja a primera hora i núvols i clarianes la resta del dia. Imatge a mig matí:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada