dilluns, 28 de novembre del 2016

Dades 28 de novembre de 2016

La jornada ha començat amb cels serens arreu, i a partir de migdia han anat apareixent núvols alts que a la tarda s'han anagt fent més espessos. Independentment, al vespre s'han començat a formar núvols baixos a l'interior. La propera nit i sobretot demà la inestabilitat augmenta de nou i els cels es tornaran a tapar arreu, amb pluges febles, puntualment moderades al litoral i zones properes. No és impossible que plogui més a l'interior, però si ho fa serà en quantitats molt modestes. Demà les màximes seran lleugerament més baixes. De cara a dimecres sembla que l'anticicló s'imposa i tindrem uns dies de temps estable, amb domini del sol i boires cada cop més importants, i de moment sense canvis de temps importants a la vista.

Les màximes del dia han anat entre els 10 i 16ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 1 i 6ºC, amb vent fluix de mestral, humitat moderada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  12,9ºC
T. Mínima:    3,1ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   12,3ºC
T. Mínima:     3,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   13,0ºC
T. Mínima:     0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:  10,4ºC
T. Mínima:     5,8ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      15,7ºC
T. Mínima:        2,2ºC
Precipitació:     0,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      12,9ºC
T. Mínima:        3,4ºC
Precipitació:     0,0  mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    11,8ºC
T. Mínima:      5,3ºC
Precipitació:  0.0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada