dijous, 3 de novembre del 2016

Dades 3 de novembre de 2016

El dia ha començat com ahir amb boires extenses i espesses, però avui s'han desfet a primera hora o a partir de mig matí com a molt tard, quedant un dia assolellat i amb alguns núvols prims a la tarda que han entrat per ponent. La propera nit es tornaran a formar boires però sembla que menys que en dies enrere, ja que l'estabilitat dels darrers dies es comença a trencar. Demà ja tindrem més núvols i a la tarda cauran els primers ruixats al Pirineu de Lleida, no encara a la resta. Dissabte ens arriba el gruix del front, amb precipitacions que al llarg del dia cauran pràcticament arreu, però que no sembla que hagin de ser massa importants, amb inici de baixada de temperatures, i diumenge s'obriran clarianes amb gir del vent a mestral, bona visibilitat, nevades al Pirineu i baixada més clara de la temperatura. Sembla que, almenys la primera part de la propera setmana, vindrà caracteritzada pel fred d'hivern.

Les màximes del dia han pujat en conjunt i s'han ubicat entre els 15 i 21ºC, i les mínimes entre els 2 i 7ºC, amb vent fluix de mestral, humitat moderada i visibilitat regular.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  18,0ºC
T. Mínima:    1,7ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   18,5ºC
T. Mínima:     7,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  20,2ºC
T. Mínima:    4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   15,7ºC
T. Mínima:     7,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      21.0ºC
T. Mínima:        3,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      15,5ºC
T. Mínima:        4,1ºC
Precipitació:     0,2  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      16,2ºC
T. Mínima:        5,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    16,6ºC
T. Mínima:      3,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada, parheli

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada