diumenge, 20 de novembre del 2016

Dades 20 de novembre de 2016

Durant el dia d'avui han predominat els intervals de núvols alts i mitjos, més freqüents i densos de cara a la tarda i vespre quan s'han iniciat algunes primeres pluges per ponent, de moment molt febles i aillades. El front que ens ha d'afectar durant bona part de demà ja és a les portes, i durant les properes hores la pluja s'anirà estenent i intensificant, sobretot a la cara sud pirinenca. Demà tindrem un dia ennuvolat i plujós, amb precipitacions que cauran sobretot al matí i migdia i que seran febles a moderades arreu, i abundants al Pirineu i altres zones de muntanya, amb vent del sud destacable. Entre demà a la nit i dimarts al migdia podríem tenir una petita treva, i entre dimarts a la tarda i tot dimecres ens podria afectar una altra pertorbació activa amb pluges generals i abundants arreu, i amb nevades importants a les parts altes del Pirineu.

Les temperatures màximes d'avui han anat entre els 12 i 18ºC, i les mínimes entre els 3 i 7ºC, amb humitat moderada, vent fluix de sud-oest i visibilitat regular.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,6ºC
T. Mínima:    5,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   11,9ºC
T. Mínima:     3,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   14,0ºC
T. Mínima:     6,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:  12,3ºC
T. Mínima:    6,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      18,2ºC
T. Mínima:        4,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      14,4ºC
T. Mínima:        5,6ºC
Precipitació:     0,0  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      15,2ºC
T. Mínima:        3,9ºC
Precipitació:     0.0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    13,2ºC
T. Mínima:      6.9ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada