dissabte, 5 de novembre del 2016

Dades 5 de novembre de 2016

Durant la nit ens ha creuat un front càlid que ha portat precipitacions generals però que han estat en conjunt febles, inferiors als 5 mm. Al matí el cel ha continuat tapat, i a migdia i la tarda fins i tot s'han obert algunes clarianes, però a partir de mitja tarda el front fred s'ha anat acostant i ens ha deixat cels tapats amb tempestes, que no han estat molt quantioses però que en el moment de creuar-nos descarregaven amb força, fins i tot amb alguns grans de calamarsa. Les properes hores tindrem pluges en general febles, amb vent que ja gira a mestral i amb temperatura que comença a baixar. Demà la situació serà diferent, amb sol tot i alguns núvols a primera hora, vent de mestral que es deixarà notar i temperatures clarament més baixes, amb neu al Pirineu. De cara als primers dies de la propera setmana, sembla que el temps seria força tranquil peró fred.

Les màximes d'avui han anat entre els 16 i 21ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 10 i 11ºC, amb humitat elevada, bona visibilitat i vent fluix de sud-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  17,4ºC
T. Mínima:    9,9ºC
Precipitació: 9,5 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   13,5ºC
T. Mínima:     9,8ºC
Precipitació:  9,8 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  17,4ºC
T. Mínima:   10,4ºC
Precipitació: 10,5 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   16,3ºC
T. Mínima:    10,5ºC
Precipitació: 2,9 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      20,8ºC
T. Mínima:       11,4ºC
Precipitació:     3,5 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      19,8ºC
T. Mínima:       11,0ºC
Precipitació:     7,5  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      17,9ºC
T. Mínima:       11,0ºC
Precipitació:     9,6 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    16,9ºC
T. Mínima:      10,4ºC
Precipitació:  10,4 mm
Fenomens observats: boira, tempesta, pluja, calamarsa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada