divendres, 4 de novembre del 2016

Dades 4 de novembre de 2016

La jornada ha començat amb algunes boires, menys que en dies precedents, i amb cels clars a la resta o amb alguns núvols prims. Al llarg del matí han anat augmentant els núvols fins quedar tapat ja a partir de migdia, i durant la tarda han caigut ruixats febles acompanyats de fang, amb quantitats en general que no han passat dels 2 litres. La propera nit tindrem cel tapat i pot ploure lleugerament, i ja de cara a demà continuaran els núvols molt abundants amb precipitacions febles, localment moderades i que seran més abundants a la cara sud pirinenca, amb temperatura que ja baixarà una mica respecte les d'avui. Diumenge, en canvi,el front ja haurà passat, el cel s'anirà aclarint i el vent gira a mestral, amb entrada d'una massa d'aire molt més freda que farà baixar els termòmetres en picat. A principis de la propera setmana l'ambient serà d'hivern.

Les màximes d'avui han anat entre els 15 i 18ºC, i les mínimes entre els 3 i 10ºC, amb forta inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  17,4ºC
T. Mínima:    7,1ºC
Precipitació: 0,8 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   15,3ºC
T. Mínima:     6,5ºC
Precipitació:  2,9 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  17,9ºC
T. Mínima:    4,0ºC
Precipitació: 1,2 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   17,0ºC
T. Mínima:    10,2ºC
Precipitació: 0,8 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      17,2ºC
T. Mínima:        7,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      17,7ºC
T. Mínima:        7,0ºC
Precipitació:     0,4  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      16,7ºC
T. Mínima:        2,8ºC
Precipitació:     1,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    17,1ºC
T. Mínima:      9,6ºC
Precipitació:  2,1 mm
Fenomens observats: rosada, pluja de fang

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada