dilluns, 21 de novembre del 2016

Dades 21 de novembre de 2016

La setmana ha començat amb cels ben tapats arreu i amb pluges força generals, febles a moderades en general a l'interior i litoral, i molt més abundants al Pirineu, sobretot a la seva cara sud en que han estat molt importants. Ens afecta un front estacionari que durant la propera nit ens continuarà donant xàfecs irregulars, puntualment intensos sobretot a zones de muntanya,i amb temperatures suaus provocades pel vent del sud. De cara a demà al matí podria haver-hi una certa treva en les precipitacions, encara que no del tot complerta, i a partir de migdia una depressió activa ens arribaria pel sud, amb pluges que es faran generals i que podrien ser abundants a la major part del país, amb temperatures que anirien baixant i neu a zones altes del Pirineu. Dimecres plouria de forma extensa i abundant a bona part del país, aclarint a darrera hora pel sud, mentre que a hores d'ara sembla que de cara a dijous i divendres podríem tenir un temps més tranquil, amb núvols, algunes clarianes i ruixats molt més aillats, però amb temperatura clarament més baixa.

Les màximes han anat dels 13 als 17ºC, i les mínimes dels 8 als 13ºC, amb humitat elevada, visibilitat regular i vent fluix amb cops moderats de sud a sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,7ºC
T. Mínima:    8,8ºC
Precipitació: 5,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   12,6ºC
T. Mínima:     7,6ºC
Precipitació:  21,4 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   14,6ºC
T. Mínima:     7,9ºC
Precipitació: 10,9 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:  13,0ºC
T. Mínima:    9,6ºC
Precipitació: 5,6 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      16,5ºC
T. Mínima:       12,9ºC
Precipitació:     4,5 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      15,7ºC
T. Mínima:       10,9ºC
Precipitació:     3,7  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      17,1ºC
T. Mínima:       10,2ºC
Precipitació:     5,8 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    13,9ºC
T. Mínima:      8,9ºC
Precipitació:  7,0 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada