dimarts, 8 de novembre del 2016

Dades 8 de novembre de 2016

El dia ha començat de forma molt semblant a com ho va fer ahir, amb bancs de boira extensos a punts de l'altiplà i que s'han desfet a mig matí com a molt tard, quedant a partir de llavors un dia serè. Tot continua igual i continuem entre un anticicló atlàntic potent i una depressió a l'est, i entre els dos ens envien una massa d'aire fred i sec. La propera nit tindrem algun petit canvi, amb augment ràpid dels núvols provocat per un front atlàntic que portarà pluges molt febles fora del Pirineu, un augment de les temperatures aquesta nit i un reforçament marcat del vent per demà, que bufarà entre ponent i mestral amb intensitat destacable. Demà tindrem núvols i clarianes, temperatura una mica més alta i vent moderat a fort. En dies posteriors el vent seguirà bufant, a estones amb certa intensitat i la temperatura es mantindrà més o menys normal per l'època.

Les màximes d'avui han anat entre els 8 i 13ºC, i les mínimes entre els 0 i -2ºC,amb vent moderat de mestral, molt bona visibilitat i baixa humitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  10,3ºC
T. Mínima:   -0,1ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    9,7ºC
T. Mínima:    -2,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  10,6ºC
T. Mínima:   -1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   8,2ºC
T. Mínima:    -0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      13,5ºC
T. Mínima:       -1,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      10,9ºC
T. Mínima:        0,5ºC
Precipitació:     0,0  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      12,6ºC
T. Mínima:       -0,7ºC
Precipitació:     0.0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    10,1ºC
T. Mínima:      0.0ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada