dimarts, 15 de novembre del 2016

Dades 15 de novembre de 2016

La jornada d'avui s'ha caracteritzat pel temps molt estable, amb sol arreu durant tota la jornada i tant sols algunes boires locals a primera hora que s'han desfet ràpidament. La situació ve dominada per un anticicló atlàntic potent que no es mourà almenys fins divendres,i que ens assegura estabilitat per uns quants dies. La propera nit tornarà a ser serena però amb boires que es formaran a l'interior i que seran més extenses que no pas les de la nit passada, i demà tornarà a dominar el sol, amb temperatures màximes lleugerament més altes que no pas les d'avui i amb vent fluix. Dijous i divendres no es preveuen canvis, amb temps estable, sol i boires interiors i amb mínimes encara una mica fredes però amb màximes més altes. De cara al cap de setmana l'arribada d'un front des del nord portaria un petit canvi de temps amb baixada de temperatures.

Les màximes d'avui han anat entre els 9 i 16ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 1 i -2ºC,amb humitat moderada, vent fluix de mestral i bona visibilitat, sobretot al matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  11,3ºC
T. Mínima:    1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   11,9ºC
T. Mínima:     0.0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   13,2ºC
T. Mínima:     0,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   9,3ºC
T. Mínima:    1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      15,6ºC
T. Mínima:       -0,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      11,2ºC
T. Mínima:        0,5ºC
Precipitació:     0,0  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      12,1ºC
T. Mínima:       -2,4ºC
Precipitació:     0.0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    10,9ºC
T. Mínima:      1,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada