dilluns, 14 de novembre del 2016

Dades 14 de novembre de 2016

El dia ha començat amb cels ben ennuvolats, però molt ràpidament els núvols s'han anat allunyant cap al mar i el cel ha quedat serè ja a mig matí arreu. La pertorbació que s'ha format damunt del mar ja s'ha retirat cap al sud i a partir d'ara ens afectarà un anticicló que es situa a l'Atlàntic i que els propers dies es situarà de ple damunt la península. De cara a la propera nit el cel quedarà serè amb algunes boires locals que es formaran de matinada,i que demà a mig matí ja s'hauran desfet. Demà les temperatures seran lleugerament més baixes que les d'avui, sobretot de matinada. Fins ben bé divendres el temps serà estable, amb sol i boires cada cop més extenses, i potser de cara al cap de setmana ens arribi un front des del nord poc actiu però que provocaria una baixada de temperatures.

Les màximes d'avui han anat entre els 12 i 17ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 0 i 4ºC, amb humitat baixa, vent fluix de mestral i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  15,2ºC
T. Mínima:    3,6ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   14,8ºC
T. Mínima:     3,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   16,0ºC
T. Mínima:     3,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:  12,5ºC
T. Mínima:    3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      16,9ºC
T. Mínima:        3,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      15,1ºC
T. Mínima:        3,5ºC
Precipitació:     0,0  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      16,1ºC
T. Mínima:         0,3ºC
Precipitació:     0.0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    13,8ºC
T. Mínima:      3,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada