dissabte, 26 de novembre del 2016

Dades 26 de novembre de 2016

El dia s'ha caracteritzat per la nuvolositat abundant a tot el país i durant tota la jornada, tot i alguna clariana esporàdica, i pels ruixats que al matí han estat esporàdics i febles, però que a la tarda han agafat empenta, han caigut puntualment amb intensitat elevada i fins i tot en alguns casos acompanyats de tempresta i calamarsa. Les properes hores encara pot continuar la inestabilitat amb xàfecs puntuals, no seran generals però localment encara pot caure amb ganes, i la propera nit les tempetratures no seran massa fredes. Demà tindrem un dia encara ennuvolat, tot ialgunes clarianes, i en que el risc de pluja no serà tant elevat clom el d'avui. Continuarà el vent de llevant i les temperatures màximes seran semblants a les d'avui. A partir de dilluns la inestabilitat a poc a poc s'allunya i ens afectarà un anticicló, amb dies més suaus, nits fredes, sol i boires a l'interior.

Les màximes d'avui han anat entre els 8 i 12ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 0 i 4ºC,amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix a moderat de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   9,8ºC
T. Mínima:    2,3ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    9,7ºC
T. Mínima:     1,2ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   10,1ºC
T. Mínima:     0,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   8,3ºC
T. Mínima:    3,6ºC
Precipitació:  0,7 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      11,9ºC
T. Mínima:        1,9ºC
Precipitació:     0,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      10,8ºC
T. Mínima:        3,9ºC
Precipitació:     0,0  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      12,0ºC
T. Mínima:        0,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     9,5ºC
T. Mínima:      3,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: pluja, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada