divendres, 11 de novembre del 2016

Dades 11 de novembre de 2016

El dia ha estat tranquil, amb domini del sol a la major part del país o amb alguna boira a primera hora, i a partir de migdia han entrat bandes de núvols prims per ponent anunciant l'arribada d'un front atlàntic per demà. La propera nit el cel s'anirà tapant i demà tindrem núvols sobretot a primera i darrera hores, també hi haurà algunes clarianes i no es descarta algun petit ruixat a zones de muntanya. Les mínimes de la propera nit seran més altes i demà en canvi les màximes seran més baixes. Diumenge ens creua un altre front amb núvols i alguna precipitació i amb gir del vent cap a nord-est, amb baixada de temperatures de cara a principis de la propera setmana, però ara per ara sense canvis importants a la vista.

Les màximes d'avui han anat entre els 11 i 17ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 7 i -1ºC, amb una certa inversió tèrmica. La humitat ha estat baixa, la visibilitat molt bona i el vent ha bufat moderat de nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  12,9ºC
T. Mínima:    2,5ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   11,1ºC
T. Mínima:     2,2ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   13,1ºC
T. Mínima:     3,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:  12,3ºC
T. Mínima:    4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      16,9ºC
T. Mínima:        6,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      14,6ºC
T. Mínima:        5,0ºC
Precipitació:     0,0  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      14,9ºC
T. Mínima:       -1,2ºC
Precipitació:     0.0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    12,5ºC
T. Mínima:      3,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada