dimarts, 22 de novembre del 2016

Dades 22 de novembre de 2016

El dia s'ha caracteritzat pels núvols molt abundants arreu del país, bancs de boira a zones de muntanya i pluja que durant la nit i el matí ha caigut pràcticament arreu, a la tarda ha quedat restringida a l'extrem oest i a la cara sud pirinenca, mentre a la resta el cel ha quedat tapat amb alguna petita clariana. De moment tot continua igual i la pertorbació ens enviarà masses de núvols i pluja a ponent, molt més dispersa a la resta, però de cara a demà la situació tendeix a inestabilitzar-se de forma clara, i serà entre demà a mig matí i el vespre quan ens arribarà el gruix de la pertorbació, amb pluges intenses arreu, localment amb tempesta i que en alguns punts podrien acumular quantitats molt notables d'aigua. Demà les temperatures seran lleugerament més baixes que no pas les d'avui. Dijous la depressió ens haurà passat pel damunt i tindrem un dia insegur, amb núvols, clarianes, algun ruixat esporàdic i temperatura clarament més baixa, Divendres la situació seria semblant i pel que fa al cap de setmana, la situació encara no està clara del tot.

Les màximes avui han baixat i s'han mogut entre els 11 i 14ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 9 i 11ºC,amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  11,0ºC
T. Mínima:    9,2ºC
Precipitació: 8,6 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   10,4ºC
T. Mínima:     9,6ºC
Precipitació:  11,8 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   11,1ºC
T. Mínima:     8,9ºC
Precipitació: 11,8 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:  10,9ºC
T. Mínima:    8,8ºC
Precipitació: 7,5 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      14,2ºC
T. Mínima:       10,6ºC
Precipitació:     7,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      12,7ºC
T. Mínima:        9,5ºC
Precipitació:    10,6  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      13,1ºC
T. Mínima:       10,4ºC
Precipitació:   13,2 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    11,1ºC
T. Mínima:      9,6ºC
Precipitació:  8,8 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada