dissabte, 12 de novembre del 2016

Dades 12 de novembre de 2016

El dia ha començat amb cels tapats i boires altes freqüents a bona part de l'interior, tot plegat ha durat fins a mig matí, moment en que s'han començat a obrir clarianes, quedant al final un migdia i primera hora de la tarda assolellats. A partir de llavors el cel s'ha començat a tapat de nou per l'arribada d'un front atlàntic que ens afectarà durant la propera nit i matinada amb cels tapats i algunes precipitacions molt febles. La propera nit les mínimes no baixaran gaire degut als cels tapats. Demà tindrem núvols a primera hora i, tal i com ha passat avui, al llarg del matí els núvols s'aniran trencant i quedant un migdia i primera hora de la tarda més assolellats, amb temperatures que no variaran gaire respecte a les d'avui. L'inini de la propera setmana vindrà caracteritzat pel temps força tranquil i amb temperatures una mica més baixes.

Les màximes d'avui han anat entre els 10 i 13ºC, i les mínimes entre els 3 i 6ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  11,3ºC
T. Mínima:    5,4ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   11,6ºC
T. Mínima:     3,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   13,0ºC
T. Mínima:     5,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:  10,6ºC
T. Mínima:    5,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      16,1ºC
T. Mínima:        6,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      12,6ºC
T. Mínima:        5,8ºC
Precipitació:     0,0  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      12,8ºC
T. Mínima:       -3,6ºC
Precipitació:     0.0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    11,4ºC
T. Mínima:      5,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada