diumenge, 6 de novembre del 2016

Fotografies de la setmana (31 d'octubre al 6 de novembre de 2016)

Dilluns 31 d'octubre:  detall de fulla de moixera de pastor (Sorbus torminalis), espècie pròpia d'ambients submediterranis:

Dimarts 1 de novembre:  dia de temps molt estable, amb boires matinals i tarda ben serena. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 2 de novembre:  el dia va ser anticiclònic i amb boires persistents tota la jornada que van provocar molt mala visibilitat. Imatge a Calaf a primera hora de la tarda:

Dijous 3 de novembre:  de nou el temps va ser molt estable, amb domini del sol tota la jornada tot i algunes boirines que provocaven mala visibilitat. Imatge a la tarda des de Conill:

Divendres 4 de novembre:  la inestabilitat va augmentar ja des de bon matí amb núvols i pluges febles a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda:

Dissabte 5 de novembre:  dia de temps molt canviant: cels tapats al matí, clarianes al migdia i primeres hores de la tarda, i de nou tapat amb pluja al final de la tarda i al vespre. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 6 de novembre:  tot i que al matí predominaven els núvols, l'entrada de vent de mestral, que ha bufat amb ganes, ha trencat els núvols deixant un migdia i sobretot tarda assolellats. Imatge des de Calaf mirant al nord:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada