diumenge, 15 de novembre del 2015

Fotografies de la setmana (9 al 15 de novembre de 2015)

Dilluns 9 de novembre:  el matí va començar amb sol, però ràpidament la boira ens va envair i es va fer espessa i persistent. Imatge de l'observatori del dipòsit d'aigua de Calaf amb la boira al fons:
Dimarts 10 de novembre:  dia que de nou va estar dominat per la boira durant tota la jornada. A primera hora molt espessa i al migdia i tarda més aixecada:
Dimecres 11 de novembre:  amb les pluges de la setmana passada i les temperatures suaus dels darrers dies, els sembrats estan germinant a tota velocitat. Imatge d'un camp de blat a Castellfollit de Riubregós:
Dijous 12 de novembre:  la jornada va estar dominada per l'anticicló un dia més, amb boira a primera hora i sol la resta del dia, tot i que la visibilitat era dolenta amb boirina.Imatge al final de la tarda:
Divendres 13 de novembre:  de nou el dia va estar dominat per la boira, molt extensa i a estones espessa amb molt mala visibilitat. Imatge a Castellfollit de Riubregós:
Dissabte 14 de novembre:  nova jornada dominada per la boira,molt espessa a primera i darrera hora i més aixecada durant el dia, amb mala visibilitat:
Diumenge 15 de novembre:  el dia ha començat amb boira espessa, però a mig matí s'ha desfet quedant un migdia i tarda ben assolellats. imatge des dels afores de Conill mirant cap al nord:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada