dilluns, 2 de novembre del 2015

Dades 2 de novembre de 2015

Avui hem tingut un dia ben tapat arreu, amb pluges que a la matinada i fins a mig matí han estat estat febles i disperses a la nostra zona, però que de cara al final del matí,migdia i tarda han agafat empenta i s'han estès i generalitzat, a estones amb intensitat elevada. A hores d'ara ens està acabant de passar la darrera massa de pluja, i per tant encara pot ploure una o dues hores més com a màxim, aturant-se la pluja a la nit. Demà tindrem núvols i algunes boires al matí, i de cara a migdia i tarda el cel es començarà a aclarir degut a que la pertorbació s'allunya cap al nord. La temperatura demà serà suau i el vent anirà clarament a la baixa. En dies posteriors ens afectarà un anticicló potent que provocarà domini del sol, amb boires als matins i temperatures una mica baixes de nit però molt suaus de dia. El vent ja serà molt fluix els propers dies.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 13 i 17ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 8 i 12ºC, amb humitat elevada, mala visibilitat i vent amb cops forts de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,0ºC
T. Mínima:    9,1ºC
Precipitació: 77,3 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  14,3ºC
T. Mínima:    9,2ºC
Precipitació: 77,3 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     13,6ºC
T. Mínima:       8,9ºC
Precipitació:   93,2 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     13,3ºC
T. Mínima:       8,7ºC
Precipitació:  135,8 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     17,1ºC
T. Mínima:      11,6ºC
Precipitació:    52,7 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    15,3ºC
T. Mínima:     11,3ºC
Precipitació:  75,1 mm 

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     13,7ºC
T. Mínima:       9,9ºC
Precipitació:   75,1 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada