dilluns, 23 de novembre del 2015

Dades 23 de novembre de 2015

Avui hem tingut un dia de cel pràcticament serè tota la jornada, amb l'excepció d'una estona de boira alta al matí, i que s'ha desfet ràpidament. La situació general continua dominada per un anticicló ferm situat a l'atlàntic i que ens afecta força directament, i que per la seva posició permet l'entrada d'un flux de vent de nord-oest marcat. La propera nit serà serena arreu i amb mínimes de nou molt baixes, probablement tant o més que la nit passada, i demà tindrem un dia que s'anirà tapant amb l'arribada d'un nou front provinent del nord. La temperatura màxima de demà continuarà freda. Demà a la nit ens creua el front que portarà precipitacions a la cara nord pirinenca, i a partir de dimecres i sobretot el dijous s'intensificarà notablement el vent,amb temperatures que seran menys fredes i amb neu a la serralada pirinenca. Sembla que de cara al cap de setmana el temps es tranquil·litzaria i l'anticicló ens afectarà molt més directament.

Les temperatures d'avui han estat baixes en general, amb màximes entre els 4 i 10ºC i mínimes entre els -2 i -5ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat entre fluix i moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   5,3ºC
T. Mínima:   -5,1ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   8,1ºC
T. Mínima:   -3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     8,3ºC
T. Mínima:     -4,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     3,9ºC
T. Mínima:     -2,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     10,2ºC
T. Mínima:      -3,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     6,2ºC
T. Mínima:     -1.8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     7,5ºC
T. Mínima:     -4,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     4,9ºC
T. Mínima:     -3,2ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada